Post by torsredescrova on Mar 15, 2022 6:14:29 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Drawmaster ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Drawmaster IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות מפתחות רבים ▞▞▞
▞▞▞ Drawmaster 2022 version ▞▞▞
הרבה פרסומות, עד כדי כך שקשה אפילו לשחק את המשחק כמו שצריך
די משעמם כי כל מה שאתה עושה זה רק לעקוב אחר קווים כדי להרוג. תעשה משחק טוב יותר בבקשה
משחק נחמד לזמן מה
בבקשה אל תבזבזו את זמנכם על המשחק הזה, קודם כל, הוא נובע ממשחקים אחרים ומהקונספט של משחקים אחרים. נותן לך תוספות אחרי כל חצי רמה. המשחק הזה פשוט מבאס
The Lost Treasure ผจญภัย azf
משחק מדהים,. אוהב את זה ואת כל האתגרים והסקיות. כל כך מגניב. נסה זאת.
המשחק הזה מאוד מהנה אבל אחרי רמה של 100 אני לא יכול להשיג נשק אחרי משחק
כיף אבל מאוד משעמם מאוד קצר שאותן רמות חוזרות על עצמן
כל כך הרבה פרסומות
משחק טוב אבל הפוך אותו קצת יותר קשה
כל כך הרבה פרסומות של f@£!♧¤g שמעולם לא ראיתי בחיי ב-20 דקות משחק, זאת אומרת אני יודע שזה משחק חינמי ויש לך יותר מדי מעקב איכשהו, אבל בוא, אני מסרב לפרסם פרסומות לעור חדש, אני מכה לא תודה אבל עדיין נותן לי סוג של מודעה
לא בטוח למה אנשים אומרים שאין פרסומות. יש המון מהם. כל כך הרבה שהייתי צריך לכבות את ה-WiFi והנתונים רק כדי לשחק במשחק הזה. לאחר כשעה אני יכול לומר שזה המשחק הכי קל עד כאב שהורדתי עד כה. זו פשוט גרסה במאמץ נמוך מאוד של חיבור הנקודות שלפעמים הופכת את זה לכל כך שחציית שבילים לא נכונה גורמת לחצים להתרסק זה בזה. אבל זה ממש קל להימנע. משחק מצוין לילד צעיר. אולי אפילו מגרה נפשית בצורה חינוכית.
עכשיו אני בדרך כלל לא אומר את זה אבל תפסיק עם כל כך הרבה פרסומות כאילו אף אחד לא ישחק את זה אם אתה עושה את המודעה הזו כמו מה בערך דקה אחת זה מודעה אחת כאילו זה יהיה עדיף להפסיק עם הפרסומות בבקשה
drawmasters,
הכל שם נפלא, אבל חתוך פרסומות בחינם.
אפליקציה טובה אבל קלה מדי
זה זבל והסיבה היחידה שאני אומר שזה bc אם תסיר את ההתקנה אז תתקין מחדש יש לי תקלה שבה אני לא יכול לעשות כלום ואתה לא יכול לעשות אתגרים מחדש כמו אתגר החתול המסיבה אבל יכול להיות שזה רק אני.
זה קצת כיף לא הכי טוב אבל זה כיף
הרבה פרסומות, אם אתה עושה משהו יש מודעה ואין סיכוי שאני משלם כסף למשחק הזה סליחה
לך לך לך על האפליקציה הטובה הזו
למה המשחק שלי לא עובד אני אצביע כוכב אחד אם זה לא יעבוד שוב
יש לו גרפיקה ממש טובה וגם נראה שיש לו הרבה פרסומות אבל אני מסכים עם זה
... Among Us b) Friday Night Funkin' Mods c) Roblox d) Fortnite e) Join Clash 3d f) Drawmasters 8) What is my favorite color? a) Red As My Youtube b) Yellow
יותר מדי פרסומות אבל זה עדיין מצחיק
משחק טוב supergoooooooddddd נחמד
אל תתקין!!! פרסומות כל דקה, אתה אפילו לא יכול לשחק.
אני די בטוח שהמשחק הזה פשוט משתמש בביקורות מזויפות כדי לקבל דירוג כוכבים טוב כי הביקורות של 5 כוכבים אומרות בדיוק את ההיפך מכל אחד אחר, אבל אני בטוחה, אולי הם לא, גם המשחק משעמם בצורה טיפשית אז פשוט אל תבין זה.
Drawmasters, Troll Quest Internet Memes, Tom Hero, Hitmasters, Payback 2, ... Going Balls Vs Sky Rolling ...
פרסומות כל 10 שניות. לא ניתן לצאת מהאפליקציה בזמן שהמודעה פועלת, כל נגיעה במסך פותחת את פרטי המודעה. דווח כמזיק.
מלך
, Xbox, PC או PS4.
מאוד רציתי לאהוב את המשחק, אבל כמו שכולם אומרים, הפרסומות פשוט מגעילות. אתה מקבל מודעות רק על ישיבה בתפריט לכמה שניות, אפילו קיבלתי מודעה שרק מנסה לפתוח את ההגדרות! כאילו, תרגע חבר'ה
זה משחק טוב אבל כשקיבלתי אותו הוא היה כל כך איטי והמשיך לעצור. אבל זה מאוד מגניב
כיף אבל נהיה משעמם לאחר זמן מה
הרעיון המגניב שלו לילדים, אבל מודעות אחרי כל רמה אינן מגניבות. אתה צריך לכבות את ה-wifi והרשת הסלולרית, כדי שתוכל לשחק ללא פרסומות ולנסות ליהנות במשחק.